zondag 7 mei 2017

The seafood bar

Voor het knoeien
Zaterdag gingen wij uit eten in een restaurant waar mijn vriendin al een tijd naar toe wilde, the seafood bar. Net zoals kort geleden bij de bierfabriek bleek reserveren ook hier niet mogelijk dus vertrokken wij op de bonnefooi naar het spui waar een van de drie vestigingen lag. Op zijn Amerikaans stond er buiten al iemand om je naar je zitplaatsen te begeleiden en gelukkig (het was erg druk) hadden ze een tafeltje voor twee.

Al gauw zaten we achter een pinot grigio, chardonnay en wat brood en gaven als bestelling een half dozijn oesters als voorgerecht en de mixed gril voor twee. De oesters arriveerden vlot en waren verrukkelijk ze verdwenen dan ook in een rap tempo (met wat extra sambal die mijn vriendin zelf meegenomen had).  Het hoofdgerecht was een forse schaal met mosselen, zalm, scampi's, inktvis, kreeft, kokkels, scheermesjes, langoustine, sliptong en corvina.  Ondanks dat ik er van te voren een hard hoof in had ging de hele schaal leeg vergezeld van wat frietjes en een salade maar die laatste twee waren alleen maar voor de vorm. Uiteraard had mijn vriendin daarna nog plaats voor een dessert van citroensorbet en ik hield het bij een espresso.  Als je van vis houdt dan kan ik the seafood bar van harte aanbevelen, wij gaan zeker nog vaker komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten