donderdag 9 maart 2017

Klanten

Het was mijn tweede daar
Woensdagochtend had ik om negen uur een afspraak bij een van onze klanten en alhoewel het een rit van 45 minuten was had ik er toch het dubbele voor uitgetrokken. De files kunnen flink hun best doen om je reistijd op te laten lopen en aangezien er forse buien voorspeld was achtte ik de kans op filevorming dan ook erg groot.

Ik had genoeg tijd gereserveerd want ik was een kwartiertje te vroeg maar dat betelende alsnog een rit die een half uur langer geduurd had. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk met koffie ontvangen en iets na negen uur waren alle genodigden aanwezig en kon het gesprek beginnen. Alles verliep lekker vlot dus ik kon op een redelijke tijd weer terug naar kantoor om daar verder te werken en zelfs te kunnen lunchen.

Ondanks het feit dat het een kort bezoek was blijf ik het altijd erg leuk vinden om bij een van onze klanten langs te gaan iets wat ik minder vaak doe dan een aantal jaren geleden, daarom is het tegenwoordig extra leuk, nu maar afwachten wanneer de volgende gepland wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten