dinsdag 28 maart 2017

Baby visite

Welkom n de wereld
Afgelopen zaterdag was een boven Amsterdam dag die begon met wat spullen ophalen in Hoorn en vervolgens met de Tom Tom app naar Bovenkarspel rijden voor een baby viste.
Vrienden van ons hadden onlangs een zoontje gehad en dat was een mooie rit om eens te kijken of de app een goede vervanger was voor een navigatie systeem op de vakantie. De app voldeed prima, enig nadeel was dat er geen geluid uit kwam wat toch wel prettig is tijdens het rijden. Even kijken of dat de volgende keer beter gaat en daarnaast een houder voor het dashboard erbij en we gaan zo'n 200€ besparen op de autohuur.

In Bovenkarspel aangekomen werden we hartelijk verwelkomd door onze vrienden die vol trots het nieuwe familielid toonden en koffie en koek serveerden. Wij waren niet de enige gasten en het gezelschap bestond al gauw uit acht volwassenen, twee kinderen en een baby. We werden ook voor het eten uitgenodigd maar dat ging niet lukken want we hadden al afgesproken om bij andere vrienden te gaan eten dus tegen half zes namen we afscheid maar kregen toch wel het dringende verzoek om bij mooi weer gezellig te komen BBQ'en, iets wat we zeker gaan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten