vrijdag 17 maart 2017

Hikori

Erg lekker
Woensdag gingen we niet uit eten noch kookten we maar we besloten om eten te gaan halen. In Almere zit er nieuwe sushi zaak die door vrienden als erg goed werd bestempeld dus daar richten we onze schreden heen.

Hikori bleek een vrij kleine zaak te zijn met een paar tafeltjes en de counter waar de chef de sushi bereidde en een vriendelijke dame de overige werkzaamheden vervulde. Aangezien we niet van te voren besteld hadden en alles vers bereid werd duurde het wel enige tijd voor onze schotel (de maandaanbieding van 40 stuks voor nog geen €30 klaar was).

Maar aan alles komt een einde en ook aan het wachten waarna we de schotel meenamen om bij het werk van mijn vriendin op te gaan eten. We kwamen met gejuich binnen en de spullen werden uitgepakt en uitgestald waarna we aanvielen. Er was niets teveel gezegd want de sushi smaakte werkelijk perfect. Het is dat Almere niet om de hoek is anders zou ik vaak bij Hikori langsgaan, nu zal het helaas beperkt blijven tot af en toe een keertje langsgaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten