donderdag 21 november 2019

Q beach

Nederlandser kan het niet
Het was al weer een hele tijd geleden dat we met mijn ouders weg waren geweest en de opening van Q beach in Badhoevedorp was dan ook een hele goed excuus om dat in te halen.

Q beach is een pop-up restaurant dat een strand gevoel wil bieden in Amsterdam op de plek waar vroeger de A9 liep. We waren er op de tweede dag dat ze open waren en dat was te merken. Zo had men het af en toe drukker met het begroeten van vrienden en bekenden dat met de overige klanten en alhoewel onze drankjes vlot arriveerden (een rode wijn, twee witte wijn en een muntthee) maar het duurde even voor we hapjes konden bestellen en toen bleken de bitterballen ook nog eens op te zijn en konden we alleen kaasstengels bestellen. Toch was het erg gezellig met zijn vieren en besloten we ook meteen maar broodjes te bestellen, twee maal steak tartaar, een maal oude kaas en een maal kroket. Bij het bestellen was ook het witbrood op dus dat werd vier maal bruin brood. De broodjes zagen er echter erg lekker uit en werden vergezeld van een cola en twee nieuwe witte wijn.

En ze zagen er niet alleen lekker uit ze waren het ook met zelfs een heel erg goede steak tartaar. Het broodje kroket bleek een stevig stuk landbrood te zijn met twee kroketten en ba eerst de eerste kroket los op gegeten te hebben zag mijn moeder de tweede met het brood als te grote opgave en deelde die dan ook met mijn vader die daar geen enkel probleem in zag. De bediening was ook vriendelijk, ondanks het morsen van de cola, en verontschuldigde zich voor de beperkte keuze.en toen de rekening ook nog eens bleek mee te vallen gaat Q beach nog wel een tweede kans krijgen want ze zitten wel heel erg dichtbij en dar is een heel groot pluspunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten