maandag 14 november 2016

Zesde reisupdate

Een van de boten
Inmiddels zitten we op een regenachtig Koh Samui na vijf heerlijke dagen in Chiang Mai en Chiang Rai waarbij het bezoek aan de witte tempel toch wel de meeste indruk maakte alhoewel het olifantenkamp ook niet mis was. Vijf dagen van cultuur, muziek, natuur en uiteraard lekker eten en drinken onder begeleiding van onze gids Phon.

Die bracht ons op de laatste ochtend naar het vliegveld voor de anderhalf uur durende vlucht naar Koh Samui. Daar werden we netjes met naambordje door onze chauffeur opgewacht die ons bij het Imperial Boathouse afzette. Na het inchecken werd zowel strand als zwembad bezocht en namen we een (gratis) cocktail op het strand alvorens we met de schoonzus van mijn vriendin en de manager van het hotel naar de stad gingen voor de avondmaaltijd. 

De volgend dag (vandaag dus) regende het fors maar het uitstekende ontbijt was overdekt zodat we de bakken water rustig voorbij zagen gaan. Toen het weer droog was namen we de shuttle naar Chaeweng beach maar toen het tijd was om terug te gaan hoosde het alweer. Daarom nu even de tijd voor een reisupdate, later meer. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten