maandag 28 november 2016

Cultuur

De drie hoofdige olifant
De volgende ochtend, na weer een uitstekend ontbijt, stond Pattama weer op de stoep voor een dagje cultuur. Als eerste vertrokken we naar Erawan, een museum gewijd aan oosterse religie (Erawan komt uit de Hindi mythes). Een erg indrukwekkend museum om te bezoeken en gewapend met wat souvenirs vertrokken we weer naar onze volgende bestemming,

Eerst werd er echter geluncht en de dames hadden hun zinnen gezet op de McDonalds dus daar gingen we heen. Er bleken flink wat dingen op het menu te staan die wij niet kenden zoals de samoerai burger maar ik ging voor de spicy prok burger en die was inderdaad spicy.

Daarna ging de tocht naar ancient Siam, waar replica's op ware grootte stonden van Thaise huizen uit de diverse provincies en heel veel replica's van monumenten. Na binnenkomst regelde Pattama een golf karretje en reeds ons netjes langs de mooiste gebouwen (je kunt hier makkelijk een dag zoek brengen op de fiets, lopen is niet te doen) zodat we een goede indruk kregen van het geheel. Hiermee kwam er een einde aan het dagprogramma van vandaag want net zoals elke dag was er een avondprogramma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten