zondag 27 november 2016

Oskar

Gezamenlijk aan tafel
Na terugkomst in het hotel was het eerst tijd voor een verfrissende duik in het zwembad en daarna begaven wij ons naar Oskar waar wij een diner afspraak hadden met vrienden die sinds kort in Bangkok woonden en werkten.

Zij hadden een mooie plek op een hoog gereserveerd waar wij al gauw onder het genot van een cocktail aan het bijpraten waren. Op zijn Aziatisch kwam de maaltijd in horten en stoten (wat klaar was werd op tafel gezet) maar alles smaakte uitstekend. Oskar is zeker de moeite waard om te gaan eten ondanks de, voor plaatselijke begrippen, hoge prijzen.

Na de maaltijd liepen we de straat in en belanden bij Zack's wine pub waar wij in de tuin nog een drankje namen en versterkt werden door de oom van mijn vriendin die ook in Bangkok woonde. Onze vrienden moesten weer weg want zij moesten de laatste BTS naar huis halen en na hun op de skytrein gezet te hebben namen wij samen met de oom van mijn vriendin een allerlaatste drankje in the game voordat wij ook terugkeerden naar het hotel wamt ook de volgende dag was er weer een uitgebreid programma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten