woensdag 16 november 2016

Laatste reisupdate

Het laatste zwembad
Inmiddels zijn we weer thuis en is het tijd voor de laatste korte reisupdate. De komende dagen worden de al gemaakte posts voorzien van foto's en gaat het reisverslag verder en completer ingevuld worden maar voor vandaag nog een korte reisupdate omdat we druk bezig zijn met opruimen, wassen, boodschappen en meer van die post vakantie zaken.

Onze laatste volle dag in Koh Samui brachten we door bij het zwembad en begonnen alvast met het inpakken van de koffers want de vakantie was bijna ten einde. 's Avonds gingen we weer met onze vriendinnen van het resort uit eten (deze keer een uitstekend seafood restaurant waar we met zijn vieren nog geen €50 kwijt waren voor eten en drinken en fooi en daarna een bezoek aan de plaatselijke hotspot de arc bar. Een echte aanrader wat mij betreft, zie later het complete verslag.

De volgende dag werden we netjes op het vliegveld afgezet voor de vlucht naar Bangkok waar we weer opgepikt werden en naar ons hotel gebracht. De hoogtepunten van de twee laatste dagen waren wel het avondje uit met een oude vriend die tegenwoordig in Bangkok woont en werkt en een dinner cruise op de Chao Phraya, uiteraard verzorgd door Pattama. Daarna was het opstaan, inpakken en naar het vliegveld vertrekken waar we een vlucht van 12.5 uur hadden die ons naar Schiphol bracht waar mijn zus en zwager ons oppikten om ons thuis af te zetten. Het einde van een top vakantie die, zoals in het begin al vermeld, de komende dagen uitgebreid beschreven gaat worden,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten