vrijdag 11 november 2022

Lunch

Ook weer omhoog
Waar de trappen naar beneden best nog wel te doen waren moesten ze helaas ook weer in omgekeerde richting afgelegd worden en dat was een stuk zwaarder dan naar beneden. Na de klim was het tijd voor een versnapering maar honger hadden we echt nog niet na het zeer uitgebreide ontbijt dus streken we neer in de foodmarket voor een cola en een ijsje. Daarna was het verder de stad verkennen met uiteraard een bezoekje aan de kerk en de toeristische hoogtepunten die we nog niet gezien hadden.

Tegen een uur of drie begonnen we toch een beetje trek te krijgen maar een uitgebreide lunch ging het niet worden want, had ik het al eerder gezegd, het ontbijt was heel erg fors geweest. We streken tenslotte neer bij Kantina voor een drankje en een hapje. Ons tafeltje was buiten want Malta heeft ook in november een heerlijke temperatuur, maar de straat was best wel stijl dus we moesten oppassen dat we niet met stoel en al naar beneden schoven.

De bestelling was heel erg bescheiden want het werd water en Cisk als drankjes en als maaltijd hadden we alleen een snack, vegetarische loempia's en pittige chicken wings. De batterij was hiermee genoeg opgeladen om verder te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten