maandag 14 november 2022

Baconoir again

Cocktail vakantie
Het eten had prima gesmaakt en bij het verlaten van het restaurant was het gelukkig nog droog maar de hemel zag er nog steeds dreigend uit dus we besloten alle risico's te vermijden en gingen terug naar het hotel. Aangezien het nog behoorlijk vroeg was besloten we wederom een bezoek te brengen aan de hotelbar baconoir en niet naar onze kamer te gaan.

Deze keer kozen we wederom voor een tafeltje buiten maar wel onder het overdekte gedeelte want de hemel zag er nog steeds erg dreigend uit. De ober kwam langs met de vraag of we kwamen eten (men dineert inderdaad heel erg laat op Malta) maar wij gaven aan dat we alleen voor een drankje kwamen. Daarop kwam hij met de drankkaart en terwijl we die opensloegen begon het voor de zoveelste keer te regenen wat bevestigde dat onze keuze voor een tafeltje in het overdekte gedeelte de juiste was want ondanks de regen was de temperatuur nog steeds heerlijk. 

Onze keuze was deze keer een Bahama mama voor mij en een black label met cola voor haar die vlot gebracht werden. We genoten van onze drankjes, hadden het nog even over de dag van vandaag en daarna was het tijd om onze kamer op te zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten