maandag 6 juli 2020

Klussen: (almost) the end

Bijna
Vandaag zou mijn vriend langskomen om de kast af te maken (letterlijk en figuurlijk) af te maken en alhoewel hij in eerste instantie had aangegeven na het eten te komen was een hapje mee-eten best wel een goed idee.

Hij arriveerde rond een uur of vijf en wij begonnen aan de eerste klusjes, de binnenkant afmaken en de tweede deur in elkaar zetten. Halverwege die klus stond echter het eten op tafel en aangezien pittig niet echt zijn ding is had mijn vriendin gebakken rijst met kipsaté op het menu gezet daarbij een omelet met tonijn. Een cola (light) erbij en hij was volstrekt gelukkig, vooral toen er een magnum mini op tafel kwam om het af te ronden.

Daarna was het weer terug in het harnas maar dat verliep echt ontzettend vlot en in no-time stond de kast in elkaar. We bleken echter op het einde een foutje gemaakt te hebben, we hadden de deuren verwisseld. De rechter moest links en de linker moest rechts. Voor nu vonden we (en gelukkig ook mijn vriendin) het meer dan prima en de kast kan in gebruik genomen worden. Die deuren verwisselen we een andere keer en dan is het echt klussen the end.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten