donderdag 9 juli 2009

De reis


Zondagochtend ging de wekker om half zeven en monter sprong ik mijn bed uit om via Zaandam naar Leipzig af te reizen. Na een kop koffie en een douche was ik voldoende onder de mensen om de laatste controle te doen, alles af te sluiten, de koffer te pakken en de deur achter mij dicht te trekken. Terwijl ik bijna de A9 opreed (hoe bedoel je automatische piloot) kwam ik erachter dat dit geen werkdag was maar de start van de vakantie. Door een extra rondje op de rotonde nam ik niet de A9 maar ging toch maar richting A10 en Zaandam.

Zoals afgesproken arriveerde ik (bijna) stipt om 8 uur in Zaandam om René op te pikken. Onder gezwaai van vrouw en dochter ging ook zijn koffer de auto in en vertrokken wij. René bleek flink last van zijn rug te hebben dus dat werd een tochtje van 700 kilometer voor mij. Alles liep van een leien dakje, bijna geen caravan te bekennen dus dat schoot lekker op. Tegen twaalven begon ik echter behoorlijk trek te krijgen en werd het tijd om te gaan lunchen. De eerste afslag leidde naar het mooie dorp Peine, echt voedsel was daar echter niet te bekennen. Na in 10 dagen in Amerika geen Burger King, McDonald's etc. etc. gezien te hebben begon deze vakantie met als lunch een Whopper meal.

Fysiek gesterkt werd de laatste etappe ingezet en dankzij vriend Tommie reden wij probleemloos naar ons hotel. Binnen no time ingechekt stonden wij 5 minuten later al weer buiten om de altstad te verkennen.

1 opmerking:

  1. Jaja, en in de USA maar zeggen dat je het toch niet van Frank, Simon en mij verwacht had dat we geen Burger King zouden doen. Watje!!!!

    BeantwoordenVerwijderen