vrijdag 19 april 2024

Nuff said rock box

Zo eentje dus
Met mijn vrienden Dennis, Frank en Simon heb ik heel veel dingen samen gedaan. Etentjes, vakanties, concerten, beurzen en misschien wel als hoogtepunt een eigen magazine gemaakt met de mooie naam Nuff Said. Heel veel van die dingen kun je terugvinden op dit blog dat wij ook gezamenlijk zijn gestart als onderdeel van onze vakantie naar Amerika van 2009.

Een ding dat wij samen gedaan hadden kwam ik in de kast tegen, de Nuff Said rock box. Een verzamel box van 6 cd's die wij in 2000 hadden gemaakt door om de beurt een nummer te noemen dat er op moest komen met als enige voorwaarde dat elke band maar een keer genoemd mocht worden. Gezien onze muziek voorkeur betekende dat heel veel gitaren in de 120 nummers, die wij kwijt konden op de zes cd's. 

Uiteraard heb ik geen cd speler meer maar weggooien doe ik dit mooie stukje herinnering niet, beter nog ik ga een playlist op Spotify aanmaken zodat ik weer naar de Nuff Said rock box kan luisteren. Hopelijk zijn alle nummers te vinden op Spotify want er zitten een aantal behoorlijk obscure dingen tussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten