dinsdag 2 april 2024

Centro

Girl with easter bunny
Vandaag was het tijd voor een dagje shoppen met bijbedoelingen. Het doel was Centro in Duitsland maar we gingen niet alleen we namen de dochter van mijn vriendin en haar vriend met ons mee. Uiteraard stond een gezellig dagje op de eerste plaats maar wat ook meetelde was ook elkaar wat beter leren kennen en een eerste test om te kijken hoe het straks zou gaan als we met zijn vieren naar Amerika zouden gaan. Welnu het liep allemaal prima want de reis verliep zonder een centje pijn, ongetwijfeld geholpen door de laptop die de kids op de achterbank hadden en de M&M's en Pringles die ik had ingeslagen. Geen onvertogen woorden maar een prima trip en dat belooft veel goeds voor de raodtrips in de States.

Op onze bestemming aangekomen zette ik de auto neer in de behoorlijk volle parkeergarage en betraden we daarna het shoppersparadijs waar de oudjes en de jonkies apart op stap gingen want er was duidelijk een generatiekloof qua winkels. De ouderen hielden het bij de DM en Galeria waar de jeugd met name de Urban outfitters plunderde.

Daarna was het tijd voor een gezamenlijke maaltijd bij een van de vele restaurants die Centro rijk was voor we de reis naar huis inzetten na een erg geslaagde dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten