zaterdag 13 april 2024

Loetje

Geen biefstuk
We waren in Huizen en besloten daar een hapje te gaan eten aan de oude haven en kwamen er achter dat de Loetje invasie niet te stuiten was want ook hier bleek een vestiging van de biefstukkenkoning te zitten.

Er was nog een tafeltje beschikbaar en met een cola en een bier besloten wij, verrassend, geen biefstuk te nemen. Het werd een hamburger voor mij en steak tartaar voor haar met uiteraard de salade en de frietjes erbij maar ook een portie haricots verts. Het was allemaal erg lekker maar vooral de boontjes vielen heel erg in de smaak bij mijn vriendin.

Na de maaltijd namen we nog een dubbele espresso en een verse muntthee maar betalen bleek een probleem te zijn. Wij vroegen om de rekening en vervolgens kreeg het tafeltje naast ons de rekening terwijl zij en dessert wilden bestellen. Vervolgens kwam er niemand meer bij ons langs dus moest mijn vriendin in het restaurant iemand aan de mouw trekken om alsnog af te kunnen rekenen. Deze kwam dan ook met heel veel snoepjes om het goed te maken en dat kon mijn vriendin dan weer bekoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten