zaterdag 14 november 2020

Hokkai kitchen part 1

Team Hokkai
Een bezoek aan Hokkai kitchem staat al een hele tijd op onze verlanglijst maar komt er voorlopig niet van met de Corona maatregelen. Hokkai kitchen is wereldberoemd in heel Europa om de kwaliteit van haar gerechten en heeft vele prijzen gewoon, zowel in Nederland als internationaal. We besloten dan ook maar om er eten te gaan afhalen want het restaurant is eigenlijk maar bijzaak.Stap 1 was de website openen en daar een keuze te maken en dat was al moeilijk genoeg want er was een ruime keuze. Vervolgens kies je een tijdstip waarop je je bestelling komt ophalen en daarna was het in de auto stappen want Hokkai zit op een industrieterrein in IJmuiden en dat is toch wel een half uur rijden. 

Ter plekke aangekomen was het geen probleem om voor de deur te parkeren, een voordeel van een industrieterrein. Binnen was het druk met een grote tafel waar bestellingen op stonden, sushi chefs die ter plekke alles stonden te bereiden en twee manen die de bezoekers (waaronder erg veel Japanners) met hun bestellingen hielpen. Alles ging vlot en al gauw was ik aan de beurt, de sushi stond al klaar maar de sashimi werd ter plekke vers gesneden en met die erbij in het Hokkai tasje verliet ik de zaak voor de terugreis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten