zondag 18 november 2007

Lunch

Na ons bezoek aan de halve maan was het tijd voor de gezamenlijke lunch. Hier zouden de bierdrinkers en de chocolade eters weer tezamen komen om de ervaringen uit te wisselen.

Het vinden van het restaurant was een feest der herkenning want net zoals de halve maan lag het vlakbij en wederom konden wij het niet vinden. De oorzaak was dat het restaurant in een kelder gevestigd was en niet echt opviel. Gelukkig stond op een gegeven ogenblik de reisleidster buiten voor de deur van het restaurant en konden wij naar binnen, naar benden en aanschuiven in de kelder.

De lunch bleek een broodmaaltijd te zijn maar dan op zijn Belgisch. Dus lekker brood, goed beleg en uiteraard een soepje vooraf en een kroket erbij. Verder de diverse zoetigheden waar de Belgen dol op zijn en er was dan ook weinig tijd om het bier en de chocolade te vergelijken want iedereen was druk bezig met het verorberen van de maaltijd. Daarna was er echter wel tijd om de excursies te vergelijken en iedereen vond uiteraard dat hij of zij de beste keuze had gemaakt. Toen dat punt opgehelderd was stapten we op om de middag weer zelf in Brugge door te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten