zaterdag 17 november 2007

Het frietkot

Na terugkomst op de grote markt was het tijd geworden voor het diner en daar was te merken dat we op een budget zaten. Het diner was namelijk in een van de beroemdste frituren van Antwerpen, de frituur number 1, gelegen op de hoogstraat meteen om de hoek van de grote markt.

Iedereen kreeg bonnetjes om een friet met saus en daarbij een snack te bestellen. Het was dus behoorlijk druk want 100 man stonden opeens voor het frietkot om een portie vette kledder te bestellen. Voor diegenen die het gelukt was om als eerste aan de beurt te zijn was er zelfs een zitplaats te vinden want het naastgelegen pand was ook van deze zaak en daar had men tafeltjes en bankjes neergezet.

Nu had ik na de stadswandeling door de kou toch wel trek in een iets beter maaltijd dan een friet met en in overleg met de rest van de groep besloten we wat anders te gaan zoeken. Nu had ik tijdens het laatste stukje van de stadswandeling een Thais Chinees restaurant gezien en we besloten om daar heen te gaan. Zo lieten we dus het frietkot achter ons op zoek naar beter voedsel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten