zondag 18 november 2007

Een middag in Brugge

Na de lunch werden we weer vrij gelaten om zelf de middag in Brugge door te brengen voor het weer tijd was om te vertrekken naar Nederland. Onze ploeg ging dus weer compleet de stad na de gesplitste bier en chocolade activiteiten van de ochtend.

We besloten uiteraard de binnenstad onveilig te maken rn dat betekende een bezoek aan de kerstmarkt rond de grote markt (het uitjes stond tenslotte in het teken van de kerstmarkt). Hier zagen wij ook de Belfort van Brugge maar er waren geen vrijwilligers om de toren te bestijgen.

We verlieten de kerstmarkt tenslotte om eens in de winkeltjes van Brugge te gaan kijken en een tweetal hoogtepunten mogen zeker niet onvermeld blijven. Als eerste vonden wij, totaal onverwacht de Striep, dit is de grootste (en enige?) stripwinkel van Brugge. Helaas was de winkel dicht want ik kende de eigenaar, Daniel, via Het gele teken, de stripwinkel van een van mijn vrienden. Daarnaast vonden wij in een vreemd winkeltje iets wat wij niet verwacht hadden, flesje St. Feuillien. De totale voorraad (enkele flesjes) werd dan ook opgekocht om mee naar huis te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten