zondag 18 november 2007

De terugreis

Na onze middag in de stad was het weer tijd om terug te keren naar de verzamelplaats waar de bus klaar stond om ons naar huis terug te brengen. Bepakt en beladen (met name door het inslaan van de flesjes St. Feuillien) liepen we daar dan ook heen. De bus stond al klaar en we stapten rustig in. Uiteraard konden we niet meteen vertrekken want sommige mensen kwamen (uiteraard) te laat aan zodat we nog even moesten wachtten.

Het moment van vertrek was tenslotte aangebroken en in de invallende duisternis zette onze chauffeur dan ook de weg naar Nederland en Almere in. De reis leiding deelde op de weg terug nog wat te eten en te drinken en een set cadeaus uit aan ons. Er was voor iedereen een flesje Brugse zot uit brouwerij de halve maan aangeschaft en wat chocolade uit het chocolade museum. Wij installeerden ons en de kaarten werden te voorschijn gehaald om nog een spelletje te ezelen op de terugweg.

In krap drie uurtjes rijden waren we in Almere aangenomen waar iedereen afscheid van elkaar nam en in de auto stapte om naar huis te rijden. Ik zette mijn kompaan eerst in Zaandam af voor ik naar huis reed om vroeg te bed te gaan na een heerlijk weekend België. Op naar de volgende PV reis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten