zondag 18 november 2007

Antwerpen - Brugge

Na het ontbijt was het tijd om te vertrekken naar de tweede stad van deze trip, Brugge. Het kostte nog behoorlijk wat tijd voor iedereen de ontbijtzaal verlaten had, de laatste opfris activiteiten verricht had en de tassen ingepakt had.

Daarna moest er nog uitgechekt worden uit het hotel, ook een activiteit die niet al te vlot verliep. Eindelijk had de PV leidster al haar, niet al te makke, schaapjes in colonne buiten het hotel verzameld en de voettocht naar de bus werd ingezet. Waarom voettocht, welnu het centrum van Antwerpen is behoorlijk auto (en dus ook bus) luw gemaakt en de bus kon niet voor het hotel parkeren. Het was maar een kort stukje lopen en al gauw waren we bij de bus aangekomen alwaar iedereen instapte.

Vervolgens begon een hoofdelijke telling en na de zekerheid dat iedereen aan boord was vertrokken we voor de trip van vijf kwartier van Antwerpen naar Brugge. Onderweg werd uitgelegd wat de gezamenlijke activiteiten in Brugge en wanneer iedereen op welke plek verwacht werd. Dit ging vergezeld van route kaarten en er was alle vertrouwen dat alles goed zou komen. Toen we aankwamen werd iedereen losgelaten om als eerste zelf de stad te gaan verkennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten