woensdag 3 januari 2024

Cocktails

Cocktail
We verlieten het restaurant weer en wandelden terug richting hotel maar niet met de bedoeling om terug te gaan naar onze kamer maar met de bedoeling om onderweg ergens een drankje te doen. Ergens halverwege stopten we bij een hotel met een zwenbad waarom heen tafeltjes geplaatst waren, er een heel groot tv scherm stond waarop Engels voetbal getoond werd en een twee mans band muziek maakte op stoeltjes voor het scherm.

We namen plaats en bestelden cocktails, een black Russian voor mij en een long island ice tea voor haar, keken voetbal luisterden naar de muziek waarbij ik luidkeels meebrulde met Wonderwall van Oasis en hadden het prima. Daarna was het echter wel genoeg geweest en betaalden we de rekening om het laatste stuk naar het hotel terug te lopen.

Eenmaal binnen liepen we naar de tour desk en maakten kennis met Bobo die zowel gids, chauffeur als tour verkoper was en kozen er voor om de volgende dag een tour te maken. Bobo gaf aan wat de kosten waren, die we ter plekke voldeden, en vertelde hoe laat we de volgende ochtend verwacht werden bij de uitgang van het hotel om naar onze bestemming gebracht te worden waarmee de avond eindigde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten