dinsdag 2 januari 2024

Central

Pikachu
Behalve de parkeergarage en het Hilton was ook nog de grootste shopping mall van Pataya onderdeel van het complex dus je hoeft niet te raden waar wij vervolgens heen gingen. Central was inderdaad een gigantische mall met meer dan 350 verschillende winkels en die werden uiteraard niet allemaal bezocht maar we zagen er flink wat en uiteraard werd er flink wat aangeschaft vooral aangezien er een flinke uitverkoop aan de gang was.

Er werd flink ingeslagen bij de drogisterij (Boots) maar ook Marks & Spencer bleek een erg groot filiaal te hebben in het complex en daar brachten we flink wat tijd door. Bij het afrekenen stond er ook nog een Engelsman achter ons waar we nog een gezellig gesprek mee hadden alvorens wij verder gingen shoppen. Op een gegeven ogenblik was het genoeg en met veel meer tassen dan we bij aankomst hadden verlieten wij central weer.

De luiste manier om terug naar het hotel te gaan was per taxi en die stonden er genoeg bij de uitgang van de shopping maal. De chauffeur melde dat een ritje naar ons hotel 300 bath was (meters deden ze niet aan) en wij hadden die 7.50€ er wel voor over en stapten dus in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten