donderdag 23 juni 2022

Op naar South Carolina

De mooiste tourist info tot nu toe
Vandaag was een van de langere etappes van de vakantie dus veel meer dan uitchecken, reizen, inchecken en eten zou het niet gaan worden. Welnu laten we beginnen bij het vertrek uit ons hotel. Het ontbijt was top, zoals we van het Hyatt house gewend waren maar waar er normaal verse omeletten besteld konden worden was er niemand te vinden, kennelijk had men ook hier last van personeelsgebrek. Verder liep alles op rolletjes, uitchecken en vervolgens tanken, de reis kon beginnen.

Een van de komische dingen waar ik het tot nu toe nog niet over gehad heb was het accent van onze TomTom, die had nogal wat moeite met Amerikaanse namen en afkortingen en dat had al tot aardig wat hilariteit geleden. De leukste kwam vandaag echter want South Carolina werd verbasterd tot sweet Caroline en Carolina is de volledige naam van de dochter van mijn vriendin. 

Er was een serieuze stop onderweg en dat was bij het passeren van de staatsgrens waar we bij het gecombinede resting area/tourist nformation centre lunchten en van foldertjes voorzien werden, we bleven tenslotte drie dagen in South Carolina. Het was de mooiste die we tot nu toe tegengekomen waren en ook het personeel was uiterst vriendelijk en met een vrolijk y'all werd er afscheid van ons gekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten