maandag 26 juli 2021

Sinne

De zaak met open keuken
Na de prik begon het echte feest want wij hadden gereserveerd bij Sinne voor de lunch, We werden warm welkom geheten en kregen een tafeltje bij het raam waarna we brood, boter, bubbels en de kaart kregen. Er werd ons aangeraden om de haart niet te openen maar ons door de chef te laten verwennen en na kort overleg werd het een vijf gangen menu met voor mij een wijnarrangement en voor haar water gezien de verse prik.

De gangen volgenden elkaar in een relaxt tempo op, als eerste foix gras met voor mij een zoete witte bubbel, een bereiding van kreeft om je vingers bij af te likken en zwezerik die met de kreeft vocht voor de eerste plaats, beiden overigens vergezeld van een witte wijn. Daarna volgde short rib van de bbq vergezeld van een koude rode wijn en tenslotte twee gangen van zoet met uiteraard een dessertwijn. Koffie, thee en friandises besloten ruim twee uur later de uitstekende maaltijd. Voldaan gingen we naar huis maar ik weet nog steeds niet of de kreeft of de zwezerik de winnaar van de dag was, beiden waren fantastisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten