vrijdag 15 februari 2019

Red orchids

Bring it on
Het tweede deel van onze Valentijnsdag was geen verrassing, dat was een diner bij Red Orchids in Heemstede. Men bleek een Valentijns menu te hebben maar wij gingen voor een drie gangen diner met om te beginnen thee voor haar en een Prosecco voor mij waarbij als amuse een pompensoep met kreeft geserveerd werd. Zowel drankjes als soep vielen goed in de smaak.

Bij de maaltijd kozen we voor een Riesling (zij) en een Sayvignon blanc (ik) en die pasten goed bij zowel de tonijn carpaccio en Thaise rib-eye van haar en als bij de tijgergarnalen en zeebaars die ik had. Alleen bij de toetjes was er een lichte teleurstelling dat er geen ijs bij stond maar keuken en bediening regelden ter plekke een dame blanche voor mijn vriendin en zo was iedereen weer gelukkig. Dit was ons tweede bezoek aan Red Orchids en net zoals de vorige keer waren zowel keuken als bediening top. Misschien gaan we bij ons volgende bezoek twee deuren verder want daar hebben ze onder de naam Salt een seafood bar geopend en die ziet er ook heel erg goed uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten