woensdag 2 juli 2003

The ship inn

Na afloop van de middag sessie zou onze gastheer ons wegbrengen. We hadden al gevraagd waar we het beste de avond door konden brengen en we waren geadviseerd om naar de ship inn te gaan, de lokale kroeg waar we zowel een biertje konden drinken als een maaltijd konden eten.

Onze gastheer zette ons dus af voor de pub en wij betraden een echte traditionele Engelse pub. De tv stond al klaar voor het voetbal en de plaatselijke bevolking zat aan het bier en aan het pub food. Wij namen plaats met goed zicht op de tv en bestelden bier en burgers.

Het bier arriveerde direct, de burgers moesten uiteraard klaar gemaakt worden. We namen onder het genot van onze eerste pint de dag door en vonden gezamenlijk dat we flink wat opgestoken hadden van ons bezoek. Toen de burgers arriveerden bestelden we een tweede drankje en vielen aan op het voedsel terwijl we met een oog naar de wedstrijd keken die inmiddels begonnen was. We maakten het niet al te laat want het was een behoorlijk vermoeiende dag geweest en lieten een taxi komen om ons naar ons hotel te laten brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten