donderdag 3 juli 2003

De tweede dag

Na het fantastische ontbijt was het tijd om weer naar het gebouw van SX3 te vertrekken voor de tweede dag van onze opleiding/sessie. We werden netjes door onze gastheer opgehaald en voor de deur van het gebouw van SX3 afgezet.

We doken meteen weer diep de materie in en voor we het in de gaten hadden was het alweer tijd voor de lunch. Net zoals gisteren verlieten we het gebouw en liepen een kort stukje. Deze keer kwamen we niet bij de Italiaan terecht meer bij een echter Engelse lunchroom. Aangezien er tonijn sandwiches op het menu stonden hoefde ik geen seconde te twijfelen over wat ik ging eten. Ik wist nu dat de Engelsen standaard bier bij de lunch bestelden maar vond dat, net zoals mijn collega's, geen verstandige keuze en nam net zoals gisteren weer fris bij de maaltijd.

Na de maaltijd vertrokken wij weer na het gebouw van SX3 voor de middag sessie. Tegen het einde van de middag besloten wij de tenten op te breken. We hadden de kennis opgedaan die we nodig hadden en het wat tijd om naar het vliegveld te vertrekken voor de terugvlucht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten