woensdag 2 juli 2003

SX3

We waren met zijn drieën naar Engeland gereisd om informatie op te doen over een van de modules van het First Housing product van onze partner SX3 software. Deze module was erg belangrijk voor ons en we hadden er weinig tot geen informatie over dus deze visite was erg belangrijk voor ons.

Nadat onze chauffeur zijn auto geparkeerd had begeleidde hij ons het pand in en stelde ons voor aan de mensen die ons alle kennis gingen bijbrengen die wij nodig hadden. Die mensen waren een duo, een ontwikkelaar die alles van de onderliggende techniek van de module begreep en een functioneel consultant die ons alles kon uitleggen over zowel functionaliteit, gebruik als set-up van de module.

We namen plaats in een soort van klaslokaal en als eerste kregen we van de functioneel consultant een uitgebreide uitleg over inrichting en gebruik van de module. Uiteraard hielde we dit tegen de vragenlijst aan die we gezamenlijk op kantoor opgesteld hadden en binnen no time zaten we heel erg diep in de materie. De tijd vloog werkelijk voorbij en we hadden er dan ook geen besef van hoe laat het was totdat onze gastheer de vraag stelde of we geen honger hadden. Met een blik op de klok zagen we dat het inmiddels ruim lunchtijd was geworden en we besloten de sessie dan ook te onderbreken voor de lunch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten