woensdag 2 juli 2003

Lunch bij de Italiaan

Na een bijzonder geanimeerde sessie vroeg onze gastheer of we al honger hadden want het was al ruim tijd voor de lunch. We beaamden dat en sloten de ochtend sessie af.

Samen met onze gastheer en de twee consultants verlieten we het gebouw en liepen naar een Italiaans restaurant in de omgeving waar we zouden gaan lunchen. na bestuderen van de kaart had iedereen een keuze gemaakt en als gasten bestelden wij uiteraard als eerste. naast het eten kozen wij alle drie voor een glas fris bij het eten maar tot onze verbijstering zagen we onze Engelse vrienden alle drie een pint bier bestellen voor bij de maaltijd. En om onze verbijstering nog groter te maken werd die pint niet alleen naar binnen gegoten maar bestelden ze nog een tweede pint ook.

De maaltijd verliep bijzonder geanimeerd en na afloop liepen wij terug naar het gebouw voor de middag sessie. De consultants waren net zo scherp als 's ochtends ondanks de liter bier de man die zij bij de lunch hadden laten zakken. We gingen redelijk diep op de materie in maar tegen vijf uur braken we de tent op omdat iedereen het toen wel gehad had.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten