zaterdag 8 januari 2022

Just Asian

En dat was pas het begin
We hadden met zijn vieren afgesproken bij een vriendin en niet in haar woning maar in haar restaurant. Aangezien de zaak om vier uur opengaat moesten we uiteraard op tijd weg zijn maar tot die tijd hadden we een uiterst gezellige en lekker middag.

Er kwamen een aantal dingen op tafel die ik nog nooit geproefd had en die waren uiterst lekker. Zo was er een gerecht met noodles en varkensvlees waarbij de noodles knapperig waren en dat met een saus die ik ook niet kende. Uiterst lekker. Daarnaast een Thaise variant van sashimi van zalm  en rauwe garnalen met limoen, courgette en knoflook en een erg pittige pesto achtige saus die ook top waren. Daarnaast klassiekers als viskoekjes, en lab kai en uiteraard rijst maakte dat er die avond geen eten meer in hoefde. 

Als drank begon ik nog netjes met spa blauw maar toen de middag wat verder gevorderd was schakelde ik over op Singha. Toen we vertrokken regende het inmiddels aardig maar de tram stopt daar (bijna) voor de deur dus dat was ook geen al te groot probleem, we moesten alleen oppassen dat de doggy bag niet ging scheuren door de regen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten