maandag 26 november 2018

Safari park

Heb je nog wat te eten?
Die volgende stop was een bezoek aan de plaatselijke dierentuin annex safari park en dat was best wel een einde rijden want we moesten eerst terug richting resort en dan een flink eind verder. Onderweg zat ik toch wel wat aparte verkeersborden die je bij ons niet ziet met toch wel als uitschieter het pas op voor overstekende olifanten bord.

Tenslotte arriveerden we bij Safari world waar we in een bus stapten die ons door de verschillende zone's met dieren zou brengen, maar niet voordat we wat voedsel voor die dieren hadden ingeslagen. Zone een waren diverse antilopen die fluks op de bus afkwamen want ze wisten dat er eten in zat. Bij de sluis naar zone twee moesten echter alle ramen dicht want deze (en de volgende twee) bevatten allerlei loslopende roofdieren. We zagen tijgers, leeuwen, panters en nog het een en ander van erg dichtbij en die dichte ramen was best wel een goed idee. Bij de volgende gate werd ons verteld om de ramen weer open te doen en om de bakjes met eten te beschermen en al snel bleek waarom. Er waren hier zebra's, struisvogels en giraffen en de laatste wisten erg nauwkeurig hun kop naar binnen te manoeuvreren op zoek te gaan naar voedsel. Onder veel hilarisch gegil van de dames verdween al het voer dat we nog hadden en verliet onze bus de safari zone.

Er waren ook nog olifanten en krokodillen shows maar die kun je beter niet bezoeken, niet echt diervriendelijk te noemen. We maakten nog een rondje over het terrein met de andere exhibits maar stapten al gauw weer bij Mr. Sid in om ons terug te brengen naar ons resort, het was genoeg geweest voor vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten