zondag 11 november 2018

Boss legend hotel

Nette kamer
Ik had een taxi via het hotel geregeld want, in tegenstelling tot Thailand, is het oplichtersgilde erg actief in Hanoi. Na de douane stonden er inderdaad allemaal mensen te wachten met bordjes met namen en op een van die bordjes stond inderdaad mijn naam. We maakten kennis met onze chauffeur die de bagage in zijn auto laadde waarna wij instapten en begonnen aan onze Vietnamese avonturen.

Het eerste avontuur was de autorit want het verkeer in Vietnam is gestoord. Er passen altijd meer auto's op de weg dan er banen zijn, overal schieten brommers en scooters tussendoor en de toeter is het onderdeel van de auto dat het eerste versleten is, kortom een avontuur.

Het hotel zat perfect in het centrum van de stad, was schoon en netjes maar wel een klasse minder dan wat wij in Bangkok gewend waren geraakt. Dat mocht de pret niet drukken en na ons geïnstalleerd te hebben en even tot rust gekomen werd er beneden geld gewisseld (100€ wat een koele 2.5 miljoen dong bleek te zijn) zodat we op stap konden gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten