dinsdag 27 november 2018

Roadtrip

Chinese boeddha
We begroeten Mr. Sid hartelijk en namen plaats in zijn minivan. Zijn eerste vraag was of we rechtstreeks naar onze eindbestemming wilden of dat we nog wat stops wilden maken. We wilden nog wel het een en ander zien en gaven dus aan dat de route up to him was.

We maakten na enige tijd onze eerste stop en dat bleek een kleine tempel te zijn met een grote Chinese boeddha. Na rondgekeken hebben stapten we weer in en werden vervolgens naar een veel groter en erg toeristisch tempelcomplex gebracht. Er stopten hier tal van bussen met toeristen want de tempel was en groot en hoog op de berg gelegen met een prachtig uitzicht over het omringende gebied. Ondanks het erg toeristische gehalte haalde ik hier wel mijn traditionele Thaise pols touwtje (een rode deze keer) en daarna was het weer terug naar de minivan.

Onze derde en laatste stop was bij een typisch Thaise parkeerplaats die bestond uit een benzinestation, een toilet, wat winkels een foodcourt. Hier hadden we onze goedkoopste lunch van de hele vakantie want twee noodle soep, een water en een cola was minder dan vier euro. Daarna was het weer instappen en zonder verder stops naar onze eindbestemming gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten