dinsdag 17 april 2007

The royal mile


Na een prima ontbijt was het tijd voor onze tweede dag Edinburgh. Deze keer geen reizen maar gewoon een volle dag in de hoofdstad van Schotland. Onze eerste bestemming was The royal mile, de grote winkelstraat van de stad maar die viel niet zo goed bij het gezelschap. Keten winkelen werd niet echt geapprecieerd dus er werd al snel verhuisd naar het naastgelegen park dat aan de voet van Edinburgh castle lag. Dit beviel een stuk beter en het park werd dan ook van voor tot achter doorkruist.

Vervolgens werd wederom de weg naar boven ingezet maar onderweg stopten wij bij The world´s end. Deze kroeg zat op wat toen de stadsgrens was en dus het einde van de wereld voor de mensen uit Edinburgh. We dronken hier een biertje en aten een hapje voor het tijd was om Edinburgh verder te verkennen.

De namiddag en avond werden in alle rust doorgebracht. Het was onze laatste avond en we wandelden wat door de oude stad, hadden een relaxed diner en dronken nog wat in een pub voor we besloten terug te keren naar onze bed & breakfast en de laatste nachtrust op Schotse bodem door te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten