zondag 22 september 1996

Het strand

Een leeg tropisch strand
Op de kamer aangekomen namen we niet eens de tijd om onze koffers uit te pakken maar werden meteen de zwem spullen te voorschijn gehaald. Het was namelijk de hoogste tijd om te gaan genieten van een echt tropisch eiland met bijbehorende oceaan en zandstranden.

We verlieten de kamer en liepen door het hotel heen naar de achteringang die naar het strand leidde. We passeerden de bar (altijd belangrijk om te weten waar die is) en verlieten het hotel. Het eerste wat we zagen was het zwembad met daarbij ook een bar. Beiden waren verlaten dus al te veel aandacht schonken we hier niet aan. We liepen rustig door over het pad en hoorden de oceaan al ruisen.

Bij het betreden van het strand bleek deze volledig aan de checklist te voldoen. Het strand was goudgeel, de oceaan was azuurblauw, er stonden allemaal van de tropische rieten paraplu's op het strand en de temperatuur was heel erg aangenaam te noemen. Het enige wat er niet was waren mensen. Naast ons was er exact een ander stel aanwezig en verder was het strand verlaten.Wat verbaasd keken we om ons heen maar we kozen een plekje (geen probleem met deze bezetting) en gingen genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten