zondag 22 september 1996

Amerika - Bahama's

Een jet op de startbaan
Vandaag zouden we Amerika verlaten voor de vlucht naar de Bahama's. We pakten onze spullen in en stapten in de auto naar Miami International Airport, met gezoek vonden we de plek waar we onze auto achter moesten laten en betraden even later het gigantische vliegveld. Na de bagage afgegeven te hebben en door de paspoort controle heen gegaan te zijn gingen we op zoek naar onze gate.

Welnu dit bleek een heel klein achteraf kamertje in de catacomben van het vliegveld te zijn waar nog geen twintig mensen zaten te wachten. Toen onze vlucht aangekondigd werd, werden wij naar een deur begeleid die rechtstreeks naar de startbaan leidde. Als een kudde makke schapen werden wij naar een heel klein vliegtuig gebracht. Bij het instappen zagen we dat er slechts één stoel per kant was met een middenpad er tussendoor. Iedereen kon deze keer dus bij een raampje zitten. Ook de afscheiding tussen cockpit en passagiers was zeer ruimhartig te noemen, namelijk een gordijntje waarachter piloot en co-piloot zaten. Een stewardess behoorde ook al niet tot de inventaris zodat wij het broodje dat op onze Nederlandse reispapieren stond maar niet meer verwachtten.

Dat klopte maar we mistten ons broodje ook niet heel erg aangezien de vlucht slechts zo'n drie kwartier in beslag nam. We kwamen netjes tot stilstand op Grand Bahama International Airport en de deuren van het toestel gingen open zodat wij de Bahama's konden betreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten