woensdag 5 juli 1989

Reis voorbereidingen

Een veerboot kaartje
Vandaag was onze laatste dag op Kos, morgen zouden we naar Kalymnos vertrekken. We gingen dus als eerste naar de stad om uit te zoeken hoe we naar Kalymnos konden gaan want in tegenstelling tot de twee weken op Kos waar we alles geregeld hadden, hadden we voor Kalymnos niets geregeld.

In de haven vonden we al gauw een veerdienst die meerdere malen per dag tussen Kos en Kalymnos pendelde en we kochten dus acht kaartjes, voor vierduizend drachme per stuk, voor de volgende dag. De verkoopster vroeg ons waar we op het eiland zouden overnachten en toen wij aangaven nog niets geregeld te hebben gaf zij het adres van haar tante die een mooi hotel in Panormos had, pal aan het strand gelegen. We kregen de gegevens mee en vertrokken weer.

Die avond zaten wij gezellig in de Viva pub en namen afscheid van onze Zweedse vrienden met de mededeling dat wij een week naar Kalymnos gingen. Zij gaven aan dat als wij terugkwamen zij wel iets voor onze laatste nacht in Kos geregeld zouden hebben en met vele rondjes tequila en omhelzingen namen we afscheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten