zondag 5 november 2023

Hotel Schiphol

Excellent
We kwamen op een dergelijk tijd terug uit Rotterdam dat het zo'n momentje was van wel of niet koken en alhoewel mijn vriendin al aanbood om de keuken in te duiken als we thuiswaren dook ik bij Schiphol van de weg af want daar lag Hotel Schiphol van de toekan familie.

Toen wij om een tafeltje vroegen bleek het drie kwartier wachten te worden dus besloten we om toch maar thuis een hapje te gaan eten en liepen weg naar de uitgang. Voor we daar waren werden we echter ingehaald door de gerant met de mededeling dat hij een afzegging had en zo hadden we alsnog een tafeltje te pakken.

Daar kregen we muntthee, cola, bier en de kaart en we kozen een steak tonijn voor haar en een kreeft bisque voor mij als voorgerechten gevolgd door een chateaubriand als hoofdgerecht, iets dat  mijn vriendin nog niet eerder gegeten had. Welnu ik had een juiste keuze gemaakt want het, uitstekend klaargemaakte stuk koe, werd probleemloos door ons tweeën verorberd waarna wij echt wel vol zaten en zonder toetje gingen we dan ook naar huis om de dag af te sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten