donderdag 29 juni 2023

The dining room

Mooi
Na de sail away party liepen we wat over het schip heen om ons huis voor de komende twee weken eens te bekijken en dat zag er best wel gaaf uit. Er was een sportveld waar je pickleball kon spelen, een fitness baan en heel veel plekken om in de zon te loungen.

Daarna was het tijd voor de eerste serieuze maaltijd aan boord en we daalden af naar de derde verdieping om the dining room te betreden. We werden opgevangen kregen de vraag of we een tafeltje alleen wilden of met anderen en werden daarna naar onze tafel begeleid waar onze drankjes opgenomen werden, we de kaart kregen en er brood met boter en water opgediend werd.

The dining roon bood een drie gangen menu aan met zes voorgerechten, zes hoofdgerechten en drie desserts. Na onze keuze werden de drankjes gebracht en was het wachten op het eten. Vooraf hadden we uiensoep en garnalen cocktail die voortreffelijk smaakten en vlot gevolgd werden door de hoofdgerechten, zalm en pork chops. De porties waren beschaafd niet van die Amerikaanse mega gerechten en werden wederom snel gevolgd door de desserts. Prima eten, uitstekende bediening, mooi geportioneerd maar het tempo had iets lager mogen liggen van mij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten