vrijdag 9 september 2022

Thaicoon

Lekker
We waren weer eens bij Thaicoon maar waar we normaal op de maandag rond zes uur in een vrij lege zaak zaten waren we er vandaag om zeven uur en was het stukken drukker dan op onze vaste tijd. Ons eigen tafeltje was echter nog steeds vrij en daar namen we dan ook plaats, met zijn drieën want we hadden een gast aan tafel. De dames zaten aan het water en ik aan het bier met een schaaltje kroepoek erbij als knabbel.

Het werden twee hoofdgerechten en twee voorgerechten en dat bleek meer dan voldoende te zijn voor ons drieën. We hadden viskoekjes en spare ribs op zijn Thais (en dat is heel anders dan onze spare ribs) als voorgerechten en laab kai en dorade als hoofdgerechten met uiteraard witter ijst erbij.

Het eten was van de welbekende hoge kwaliteit en het kostte een klein beetje aan moeite maar alle bakjes gingen schoon leeg waarbij iedereen het gevoel had genoeg gegeten te hebben meer was duidelijk te veel geweest. De dames namen niets na en ik had een espresso (waarbij de dames de chocolaatjes soldaat maakten) om de maaltijd af te sluiten. Zoals altijd een prima ervaring bij Thaicoon en een aanrader voor iedereen die een goed Thais restaurant in Almere zoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten