vrijdag 25 mei 2001

Rio Grande bar

Op een gegeven ogenblik hield de regen gelukkig op en deed iedereen zijn of haar regen poncho weer uit om in normale kleding de dag voort te zetten.

We liepen kris kras door het park heen en onze volgende halte was fantasyland wat bij mijn nichtje erg goed in de smaak viel. Zowel het kasteel van Doornroosje met de draak onder het kasteel en het verhaal van Sneeuwwitje in de glas in lood ramen deed het erg goed. Ook de rides daar vielen in de smaak bij haar. Ze ging met veel plezier Pinokkio, Sneeuwwitje en Peter Pan's flight in, Waarbij vooral de laatste haar heel erg kon bekoren.

Eten was het bekende pretpark voedsel, dus meer fastfood dan wat anders maar dat hoort er nu eenmaal bij in een pretpark. Gezien de kinderen waren we op tijd weer terug in de hotelkamer waar iedereen te bed ging behalve mijn zwager en ikzelf. We besloten nog een biertje te drinken in de hotel bar, de Rio Grande Bar. Het was er niet al te druk en na twee biertjes de man besloten wij ook te bed te gaan om fris aan dag twee te kunnen beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten