vrijdag 25 mei 2001

Regen

We namen de bus naar het park en werden netjes binnen vijftien minuten voor de ingang afgezet. De passen gingen door de gleuven heen en de tourniquets gingen open zodat we het park in konden gaan. Als eerste liepen we over main street en daar liepen allemaal Disney figuren rond. Mijn nichtje had een speciaal hand tekeningen boekje maar was erg verlegen en most dus geholpen worden met het verzamelen van handtekeningen van de diverse figuren.

Het aantal attracties waar we in konden was redelijk beperkt. Mijn ouders hoefden niet in de meeste dingen maar dat kwam dan weer mooi uit dat zij mijn neefjes, die nog in zijn wandelwagen zat, bij zich konden houden. Dat hield mijn zusje, zwager, nichtje en mijzelf vrij om de diverse rides te gaan doen. Tenminste diegene waar mijn nichtje in mocht want zij was nog te klein voor de ruige attracties als Space Mountain en Indiana Jones.

We liepen dan ook Frontierland in om ritjes in Phantom Manor en Big Thunder Mountain Railroad te maken. Toen we hier echter uitkwamen begon het te regenen en niet een klein beetje te regenen ook. De hele familie schafte dan ook hel gele Mickey Mouse regen poncho's aan om zich tegen de druppels te beschermen. Ik was de enige die weigerde en ik bleef dan ook in eigen jas rondlopen ondanks al het commentaar van de rest van de familie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten