zondag 27 mei 2001

De thuisreis

De terugreis verliep soepeltjes en uiteraard in omgekeerde volgorde aan de heenreis. We haalden onze bagage op uit het hotel en namen de shuttle bus naar vliegveld Charles de Gaulle.

We hadden uiteraard ruim de tijd genomen voor de terugreis want Parijs kan erg onhebbelijk zijn met het verkeer. Het resultaat was uiteraard dat we geen file gezien hadden en erg ruim op tijd op het vliegveld aanwezig waren. Na de balie gepasseerd te zijn liepen we naar de terminal waar vandaan onze vlucht zou vertrekken en dit bleek een afgelegen hoekje van het vliegveld te zijn waar absoluut niets te beleven viel. Er was een winkeltje en dan had je het wel gehad. Aangezien dit Frankrijk was verkocht het winkeltje wel heel er mooie wijnen en ik kocht een mooie Vosne Romanée voor mijn ouders als bedankje voor het mooie weekend.

Eindelijk was het tijd voor onze vlucht om te vertrekken en nog geen uur later zetten we voet op Nederlandse bodem. Aldaar namen we afscheid van mijn zusje en zwager en hun kinderen die naar huis gingen. Ik nam een taxi en zette eerst mijn ouders bij hun huis af alvorens ik zelf naar huis ging na een leuk weekend Disneyland Paris.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten