zaterdag 21 mei 1994

Krypton Komics

Na de lunch in het park was het tijd geworden voor de middag activiteit. We zouden een bezoek gaan brengen aan Krypton Komics in Tottenham (NB: als je de locatie van de zaak niet kan vinden in Tottenham, dat klopt, zij zijn inmiddels verhuisd naar een ander deel van Londen). Best wel een aardig reisje van waar wij zaten (hartje Londen) maar zeer de moeite waard volgens een van onze medereizigers. Dit was de zaak waar hij al jaren lang kwam en altijd met vele mooie comics voor heel erg mooie prijzen mee thuis kwam.

Zo verlieten we dus ons parkje en liepen naar het dichtstbijzijnde metro station voor de tocht naar Tottenham. Na het metro station verlaten te hebben was het even zoeken maar weldra vonden we de pijpenla waar Krypton Komics gevestigd was. We begonnen meteen met het doorzoeken van de longboxes met back issues en iedereen vond wel iets naar zijn gading.

Het echte feest begon echter pas toen, op verzoek van onze reisgenoot die hier al vaker was geweest, de schatten van de vliering gehaald werden. (De zaak had een moeilijk bereikbare zolder die ook volgestapeld was met longboxen vol met comics.) Toen ging iedereen echt los en stapels en stapels met comics verwisselden probleemloos van eigenaar. Iedereen had gelukkig meer dan genoeg tas ruimte omdat je voor een weekend naar Engeland nu eenmaal niet zo veel kleding nodig had. Alle aankopen pasten dan ook probleemloos in de bagage. Er waren nog veel meer comics om te bekijken maar we moesten helaas weer vertrekken daar de boot naar huis niet gemist mocht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten