zaterdag 21 mei 1994

De terugreis

De hele reis begon opnieuw, nu echter van voor naar achteren. Zo begonnen we met de metro naar Liverpool station om daar de trein naar Harwich te pakken. Uiteraard waren we veel te vroeg gearriveerd dus moesten we best wel een paar uurtjes wachten voor we aan boord van de ferry konden stappen voor de trip terug naar Nederland.

De terugreis was behoorlijk gelijk aan de heenreis, de zelfde slechte shows en muziek acts in het theater van de boot. de gok hoek waar we nog steeds geen interesse in hadden en uiteraard de bar waar we meer interesse in hadden. Waren er dan echt geen verschillen met de heenreis, nee er was een essentieel verschil. Waar we richting Londen met twee Nederlandse babes zaten waarvan een van de twee Simon helemaal zag zitten kwamen we op de terugreis in contact met twee Amerikaanse babes. Deze keer was het Amsterdamse contingent (Dennis & René) druk met de babes bezig en dat leidde ten eerste tot een advies waar te overnachten in Amsterdam (Bob's youth hostel) en ten tweede tot het afgeven van René zijn telefoon nummer voor een date op de volgende dag.

Na wederom een nacht met weinig slaap arriveerden wij in Hoek van Holland waar eerst van de Amerikaanse babes afscheid genomen werd en vervolgens van onze medereizigers. Gevieren stapten wij de auto in waarna Frank & Simon ons thuis afleverden en vervolgens zelf naar huis reden. Zo kwam er een einde aan de tweede vakantie van de boys waar zij alle vier wederom zeer van genoten hadden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten