woensdag 24 juli 2024

Duin en Kruidberg

De jarige
Mijn vriendin haar verjaardag was exact een dag voor wij op vakantie gingen dus uitgebreid vieren ging het niet worden dit jaar. Daarom besloten wij met mijn moeder te gaan lunchen op het landgoed Duin en Kruidberg. Het was heerlijk weer en dat betekende dus dat de brasserie naar de tuin was verplaatst en de buitenkeuken gebruikt werd.

Een ding dat nog altijd hetzelfde was, was de snelheid dus ga hier niet heen als je haast hebt want we konden lang wachten voor er iemand bij ons kwam. De drankjes (twee maal witte wijn en een maal verse muntthee) arriveerden wel vlot maar na het bestellen van het eten (brood met geitenkaas, salade met zalm en salade met buikspek) was het weer lang wachten. In die tijd maakten de dames een rondje om het landgoed te bewonderen maar daarna was het nog steeds wachten op het eten.

Wat lang duurt is kennelijk wel goed want alles smaakte prima, het was echter dusdanig ver in de middag geworden dat we geen koffie met gebak meer namen maar naar huis gingen want er moest nog het een en ander gebeuren voor ons vertrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten