dinsdag 24 oktober 2023

Silom

Happy birthday
De dochter van mijn vriendin was achttien jaar geworden en om dat te vieren nodigden we haar en haar vriend uit voor een etentje bij Silom. We hadden om zeven uur afgesproken en terwijl wij exact op tijd waren, waren zij iets vroeger en stonden binnen al op ons te wachten. We kregen een tafeltje en de drankjes werden opgenomen. Alhoewel ze nu legaal mocht drinken werd het toch drie maal Thaise soda's en ging ik als enige met een biertje aan de alcohol. 

Bestellen duurde enige tijd maar toen werd er ook een karrevracht aan eten besteld met als voorgerechten spare ribs, verse vegetarische loempia's, gouden driehoekjes en een som tam combo. Ondanks wat verwarring bij het personeel stond tenslotte alles op tafel en genoten we van de voorgerechten. Daarna kwamen de hoofdgerechten en de pad krapow, huilende tijger, noodle soep met garnalen, gefrituurde dorade en de viskoekjes waren toch echt teveel van het goede en driekwart van de dorade verdween dan ook in een doggy bag voor thuis.

Toen gebeurde er een tijdje niets en haar dochter vroeg dan ook waar we op zaten te wachten. Even later werd het haar duidelijk want toen verscheen er een toetje met red velvet caje, ijs, fruit, slagroom en garnituur op tafel met daarin twee fakkels waarvan de een met het cijfer 1 en de andere met het cijfer 8. Met veel vreugde verorberden de anderen het dessert terwijl ik een vertrouwde dubbele espresso nam. De kids gingen eerder weg want die moesten nog terug naar Almere en iets daarna vertrokken wij na een heel gezellig diner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten