vrijdag 24 februari 2023

Ootje Eppie

Gezellig
We gingen met vrienden uit eten en aangezien die niet om de hoek woonden hadden we een punt ergens tussen ons in uitgekozen om dat te gaan doen. Het was in het dorp Eemdijk (800 inwoners) dat exact een restaurant kende, Ootke Eppie met een Thais Nederlandse keuken

We waren met zijn achten en konden pas om half acht aan tafel maar konden alvast van een drankje genieten in de serre voordat we aan tafel konden. Dat werd bier, wijn, fris en een frikandel want de jongste ging het niet redden tot half acht zonder eten.. Eenmaal aan tafel werd er een selectie van Hollands en Thais eten besteld waarbij ik voor een Thaise soep en een Hollandse Bavette ging, beide uitstekend.

Na afloop hadden wij nog een gesprek met de eigenaren en koks, een Thaise vrouw en een Hollandse man. Het was een leuk stel en duidelijk trots op hun restaurant en dat mochten ze zeker zijn want zowel eten als bediening waren top. Ootje Eppie is niet echt in de buurt maar de kans dat we terugkomen is toch wel heel groot want het was echt genieten geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten